Höstigt kalla tårar – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Höstigt kalla tårar

Hej på er!

Har haft ett helt fantastiskt lov med min stora kärlek. Han har varit hos mig en hel vecka och tiden har bara rusat förbi.

Vet att jag varit lite dålig på att blogga mot vad jag brukar och när jag väl gjort det har det varit korta små inlägg. Detta beror endast på att vi har haft så mycket annat för oss så tiden eller lusten har inte funnit där.

Som jag berättat tidigare så uppskattar jag och Marcus tiden tillsammans så otroligt mycket eftersom den är så pass begränsad mot tiden som finns för väldigt många andra par.

Har haft så otroligt mysigt och hunnit med så mycket. Både Stockholms resan, förlovnings dagen, Gustavsvik, Örebro, myskvällar och så vidare.

Nu är denna vecka tillsammans över och jag går från stationen till mitt hem efter att varit inne i Örebro och väntat på Marcus tåg hem i en timme, inga bra anslutningar direkt. Han bjöd mig på fika på Pressbyrån så vi fick ett mysigt slut för denna gång.

Det gör extra ont att säga hejdå när man vet att det man längtat efter sedan sommarlovet nu är över. Så här lång tid har jag inte spenderat med Marcus sedan sommarlovet och kommer inte göra förens jullovet. Känns konstigt.

Mina tårar rinner ner för mina kinder i höstmörkret som gatlamporna delvis lyser upp.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.