Min nya favorit kudde – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Min nya favorit kudde

​Hej på er! 

Idag kom ett jättestort paket hem till mig med bu enda till dörren. I  det fanns det en underbar dunkudde! Den är så otroligt vacker att ha som prydnadskudde på min underbara säng men dessutom jättemysig att ha som sov kudde då det som sagt är en stor, fluffig och mjuk dunkudde under det söta kuddfodralet. Lyxigt med leveransen enda till dörren också, hihi! Vill ni köpa en lika dan kudde som mig klickar ni HÄR

Kudden kommer ifrån confidentliving.se.

Där kan man även köpa massor av andra fina textilier, prydnadssaker, möbler och framförallt underbar inredning. Super härlig hemsida som ni  bara måste kika in på! Är så nöjd med min fina kudde, nu  ska jag lägga huvudet på den och sova med mina små nallar, hihi.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.