Varför jag hatar min tandställning – – Tiingelinn

Tiingelinn

Varför jag hatar min tandställning –

Den här dagen…

Minns hur bedrövad jag var över att jag inte skulle vilja le med tänderna, tog dessa bilder innan jag åkte till tandläkaren och den sista när jag precis kommit hem igen.

Jag var så otroligt bedrövad, mest över vad folk skulle säga, om själva utseendet. Nu såhär långt efter med räls både uppe och nere så vet jag hur mycket det suger!

Har sår inne i tandköttet, stora blåsor från när jag satte dit på underkäken, det är snart tre veckor sedan, det för fortfarande ont.

Det går inte att tugga på ett äpple, päron, tuggummi eller linkade. Det fastnar mat i den hela tiden vilket är otroligt irriterande!

Den här onödiga grejen ska bort! Som ni vet hade jag inte sneda tänder utan det var en liten mjölktand kvar, som de ryckte ut, som inte växte upp så de gjorde någon slags operation när jag var vaken och skar i tandköttet för att sätta dit en sak som skulle dra upp den!

Svimmade och mådde as dåligt efter operationen. Hade en vass taggtråd i munnen som skavde upp hela tandköttet.

Åkte och skulle sjunga i radio, taggtråden låssar mitt i natten. Vi ringer rådgivning, de har inga tips förutom att försöka fästa den med tuggummi. Den sticker rakt in i läppen. Knippsar av den med en stor tång. Får feber pga allt, sjunger ändå med feber pga taggtråden, och en taggtråd som skaver i munnen.

De tar bort den ( allt var i onödan) kommer på att jag ska ha tandställning som de erkänner att du kunde satt dit för 4 år sedan. Behöver bara på underkäken för att göra plats åt tanden som de rök ut s tomrum för att få upp nya tanden. Inser att jag först måste ha på överkäken för att käkarna ska matcha sen eftersom de formar om den där nere för att få in en till tand!

Därför hatar jag min tandställning så mycket.

Igår fick jag min första förolämpning pga den. Det var " Linn när går ditt tåg" jag fattade inte men fick förklarat att de menade att jag hade räls i munnen – tandställningen.

Jag ber er, det är inte mitt fel, har absolut inte valt den så snälla inga mer fula kommentarer om den.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.