Årets musikteater – Tiingelinn

Tiingelinn

Årets musikteater

Hej på er!

Sitter på bussen från Örebro efter en underbar dag i skolan! Frida var tillbaka, har mejlat med med den roliga samarbetspartnern och så hade vi inledning till vår musikteater.

Allt är topphemligt men jag lovar att det kommer bli en teater som inte liknar någon annan. Vi kommer vara i en helt annan lokal än alla tidigare är! Temat är verkligen, verkligen super kul! Nu vill jag bara komma igång med allt jobb. Att musikteatern är en kurs i skolan är ju helt otroligt för det är så sjukt kul!

För er nya läsare så är det ett projekt som vi gör tillsammans inom estet, i år 1:or och 2:or. Detta gör vi 3 timmar i streck på våra estetisk kommunikation lektioner som är mellan 1-4 på fredagar. Det är otroligt kul, detta är mitt andra år! Vill ni kolla så finns det massor av foton från förra året på bloggen som är länkad @tickettack och även instagam kontot lindeskolansmusikteater .

Nu är jag alltså på bussen till camping stället jag och Marcus ska campa på med hans familj och Rudlundarna.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.