Tiingelinn

Hatet mot kändisar!

​Hej på er!

Har under en lång tid stört mig på hur folk tror att de kan behandla offentliga personer hur som helst bara för att de är kända. Nu när jag läste alla fula, hemska, patetiska och ogenomtänkta kommentarer på Camilla Läckbergs instagram så fick det vara nog så nu kommer ett inlägg här på bloggen. Hoppas ni  lägger ner er energi på att läsa detta för jag tänker lägga ner energi på att försvara så gott jag kan. Det sjuka är att det inte finns något att försvara!

Eftersom att jag redan börjat med att ta upp det med Camilla så fortsätter jag på det spåret. Hon är en offentlig person som har skrivit massor med bra böcker och som har en sambo som är yngre än henne, än sen då? Enda sedan hon blev tillsammans med denna kille har hon fått massor med skit för detta helt utan anledning för att människor antagligen är avundsjuka på att hon hittat kärleken i en ung och snygg man. Nu har de två gått ut med att de ska få ett barn, vilket är en av de största sakerna i livet, något helt fantastiskt som många människor drömmer och längtar efter. Paret är lika lyckliga som alla andra blivande föräldrar MEN vad alla andra blivande föräldrar inte får stå ut med, och som INGEN ska behöva stå ut med är massor av elaka kommentarer som väller in i Camillas instagram flöde. Här är några kommentarer hon fått ” Snacka om att han går i koppel, hon viftar och han springer, stackars barn, hon har ju några stycken…” ”Stackars barn som får en mormor till mamma och en storebror till pappa ” ”En till unge som ska bli omhändertagen av pappan.. tills han lessnar. Bara för att man är miljonär behöver  man väl inte bete sig som en idiot” ” Stackars alla hennes barn med olika pappor, inte materialet men känslomässigt” ” Hon kan ju vara hans mamma” ”Hur lyckligt kan det bli, slampigt värre” ” ska ett barn få ett barn, syftar på Simon så ung och omogen”

Jag blir så otroligt arg! Varför vill  folk förstöra lyckan hos ett par som väntar barn, hos små barn som ska få ett syskon och för alla andra som känner igen sig i deras situation?

Jag tror att det är många som inte tänker ett skit på vad de skriver eller att vem som helst kan se vem det är som skrivit. Att inte tänka sig för er en sak när det gäller barn men vuxna människor sitter och häver ur sig en massa rent ut skrivet skit och lägger sig i saker som de inte har ett dugg med att göra! Jag tycker att det är hemskt, det borde vara straffbart när det går så långt. Näthat är vad det är och det spelar ingen roll om det är du, jag eller Zlatan som får hatet emot sig, vi är människor allihopa.

Har även sätt att folk kallat Blondinbella för ” tjock” nä hon la ut en bild på när hon badade i somras, några veckor efter att hon fött sin son. Hon ska inte behöva ta sådan skit från hemska människor som inte kan hålla fingrarna i styr på sin telefon. Dett spelar ingen roll om hon nyss fött ett barn eller ej, ingen ska behöva ta sådan skit!

Zara Larsson blir kallad hora, folk skriver att hon ska dö osv osv..

Var är vi på väg? Vad kommer här näst?

Att man ens vägar häva ur sig sådan skit, tror att det är svårt för folk att ta in att kändisar lever ett liv precis som vem som helst, att de har familj, vänner och över huvud taget känslor.

Alla människor är lika mycket värda, även kändisar! Tack för mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.