Glass och berså – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Glass och berså

Hej på er!

Precis lagt mig ner i sängen och pustat ut. Känner den där extremt sköna känslan nu som bara skriker, HEMMA!

Skulle åkt ett tåg från Marcus idag klockan 10:08 men alla tåg från Linköping var inställda hela morgonen så fick vänta på tåget som gick 12:08! Som tur var så kunde jag följa med till Marcus morfar och hans sambo och fika lite under tiden, men sådan tur hade ju långt ifrån alla resenärer så ännu lite creds till Swebus som håller tiden och lite ris till Sj!

Väl framme, två timmar sen så mötte mamma och Fanny mig på stationen i Arboga och eftersom jag inte träffat dem på länge så babblade jag på i bilen utan att se att de åkte åt fel håll, nämligen till Glass och berså!

Vilka glassar asså! Super stora, super goda och hemmagjorda! Den med vit choklad toppade alla glassar någonsin alltså! Mamma och Fanny vet hur man överraskar mig helt klart!

Var verkligen kul att komma hem till detta.

Nu har jag varit med mormor och Fanny till Gammelmormors grav för ville sätta dit ängeln och hjärtat jag köpte i Ullared. Blev fint på graven och det skar i hjärtat när jag fick Vera att det var idag fast för ett år sedan som jag och Marcus satt på hennes balkong och åt maltesers och hon som vanligt ville att vi skulle ta mer fika. Det sorgliga med detta var att det var sista gången jag träffade henne! Får rysningar genom hela kroppen!

Nu ska jag och Fanny slappa och packa upp mina saker, sedan har jag massor av nätshopping, sponsors produkter och armbands beställningar som väntar.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.