Tiingelinn

Min pojkvän visste vad han skulle överraska sin tjej med

Hej på er!
Eftersom jag gjorde ett inlägg med mina presenter till Marcus tänkte jag att jag borde göra ett inlägg med hans till mig!

Det absolut gulligaste är att vi två är så himla lika ibland. Vi båda hade köpt ett hänglås som vi ska hänga på en bro och lova varandra evig kärlek utan att vi visste om det. Marcus hade ristat in små hjärtan själv och så ska vi designa det lite mer sa han, så vi får helt enkelt besöka två broar!

Sen så hade han köpt så sjukt söta tofflor till mig. Han vet ju hur mycket jag älskar tofflor så var så gulligt att han tänkte på det. Ännu sötare när han berättade att han gått in på en skoaffär och frågar om tofflor och fått svaret att " det är inte säsong för det nu men du kan få kolla på lagret" Han hittade dessa sötisar åt mig i min lilla storlek. Helt underbara är dem! Vill ha dem på mig jämt! Underbart present.

Sen så det kanske bästa av allt, hans presentkort till mig som han har fixat med bilder och allt! Vad ska man säga mer än ljus, rosor, olja och en timmes massage! Söt kille må jag säga!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.