Tiingelinn

10-10 idag

Hej på er!

Igår hade jag och mina esteter musikteaterföreställningar precis som vi ska ha idag med. Kvällsföreställningen var fantastisk, bästa publiken som gav oss massor av applåder, skrattade och uppskattade teatern.

När jag sjöng min låt började de klappa med och det gav mig någon sorts glädjeboost. Mamma var och kollade också så det var roligt verkligen.

Däremot fick jag reda på en väldigt obehaglig sak som har fått mig att må lite smådåligt men jag vet ju att det inte är mig det är fel på iaf. Har dessutom värdens finaste tjejer och killar runt mig som bryr sig så det går att klara av detta.

I morse avnjöt jag en till god smoothie som igår med lite vindruvor och havregrynsgröt. Nu sitter jag på bussen är påväg mot en till dag. Vi börjar 10 och slutar antagligen ungefär halv 10 så är väl hemma lite efter 10 skulle jag gissa på. Därav namnet på inlägget.

Puss och kram från buss 351

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.