Tiingelinn

Önskeinlägg ett- Lite mer om mig

Hej på er!

Det hat ramlat in lite önskeinlägg så tänkte börja med ett från en tjej som heter Emma.

Hon vill ja ett inlägg som handlar om mig så ska försöka bjuda på ett sånt.

Jag är en lyckligt förlovad tjej på 17 år. Det jag gör på dagarna är att studera på estetiska programmet på lindeskolan. Alla kreativa själar som inte bestämt sig för sitt gymnasieval kan jag tipsa om att börja hos oss, så underbart har vi det trots mycket plugg, sena dagar och lite helg tid runt musikteatern.

Jag har massor av underbara vänner som förgyller mitt liv. Utan dem skulle jag inte orka någonting eller vara den jag är. För att nämna några så har jag Moa, Elsa, Frida, Amanda, Jennifer och Elin. Såklart många många fler underbara.

Marcus som min pojkvän heter bor i Linköping och jag utanför Örebro. Vi reser till varandra minst varannan helg vilket är jobbigt men värt det. Att vara med Marcus är det bästa som finns. Han är en underbar, rygg, stabil kille som jag kan lita på och älskar mer än allt. Vi blev tillsammans den 26/4-14 och förlovade oss på javår halvårs dag som är 26/10-14.

Jag har även en underbar familj. Mina föräldrar är skilda och hos min mamma är det jag syskonen och Sven. Hos pappa är det jag syskonen och min lilla katt Maja.

Jag är en tjej med många egna åsikter som jag står för. Som att tjejer ska ha samma rätt som killar. Det är väl ganska så självklart och så hoppas jag att alla tjejer tänker, och killar såklart.

Den värsta sjukdomen jag vet är cancer. Den förstör så många människors liv varje dag så att jag får rysningar i hela kroppen. Usch!

Jag har äskat att sjunga sedan jag var ett litet barn och gör det fortfarande. När jag står på en scen och sjunger så känner jag en underbar obeskrivlig känsla i hela min kropp.

Bloggen är ett ställe där jag skriver om vad jag gör i min vardag, jag började blogga när jag gick i 7;an för att bli bättre på att stava. Nu är det hur kul som helst att skriva när jag har så många som tycker om att läsa mina inlägg.

När jag får tid över så pysslar jag gärna och Pärlar även armband på kontot @gulliginspiration på instagram eller Facebook kan ni köpa dessa smycken.

Jag gillat att hitta på saker och blir lätt rastlös när jag är helt ensam. Att umgås med vänner, familj och pojkvän är det jag gillar mest av allt.

Till utseendet så är jag 165 cm lång, skostorlek 36 och har blonderat lockigt hår med utväxt, haha. Mina ögon är ljusgröna och tack vare min underbara vänner och pojkvän så är jag äntligen nöjd med denna färgen.

Det var lite tror fakta om mig. Nästa önskeinlägg kommer kanske i morgon eller onsdag. Tack för ditt önskemål Emma.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.