Sjunga en hel dag är underbart! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Sjunga en hel dag är underbart!

fick en tablettask på mässan med min söta kusin och Nora på.

Hej på er!

Idag har det varit arbetsmarknadsmässa i arenahallen, woho!

Vi esteter från musik ägnade förmiddagen åt att bära instrument, packa och bygga scen. Den är inte så jättekul men allt annat och då menar jag ALLT på estet är fantastiskt.

Efter lunch ( cornflakes fisk, uuuuschhh) så kom 8:or och 9:or från alla skolor runt omkring och gick på mässan. Vi sjöng och spelade låtar på scenen och våra media kids stod vid en monter och gjorde reklam. De använde ritplatta, fotade och annat kul!

Jag och min ensemble grupp spelade prayer in C och hit the road Jack. Sedan så sjöng jag även en duett med grainder som heter every day. Gick super pta och de andra var också jätteduktiga! Älskar detta.

Träffade på en av mina favoritlärare från Fröviskolan också. Min biologi lärare Yngve. Oj vad jag kan sakna att sitta med 9b och lyssna på hans prat, mata fiskar och annat. Trots detta så känner jag att det är på estet jag hör hemma. Vi är som en liten familj där alla är en viktig fel och betydelsefulla. Vi behandlar alla med respekt och det gillar jag!

Nu ikväll som jag skrev i tidigare inlägget så var jag, Jesper, Frida och Paulina på stadshotellet i Lindesberg och spelade och sjöng. Min låt där blev ” du är allt” det gick bra där med. Att sjunga gör mig så sjukt glad det är på scenen jag vill vara.

Nu är jag helt slut efter denna intensiva men underbart roliga dag. Med massor av gratis godis, musik och underbara människor!

Puss och godnatt. Jag kommer sova gott i natt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.