Hur jag somnade igår kväll! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Hur jag somnade igår kväll!

Hej på er!
Detta är faktist sant, tro det eller ej, men jag har drömt mardrömmar flera nätter i sträck men inte natten till idag.

Det sista jag mins från igår kväll var att jag låg nerbäddad i sängen, tittade på mina söta, små, rosa rosor jag fick av honom, kramade om min lilla Björn som han gett mig och hörde han sjunga "everything I do" i telefonen som låg tätt o till mitt öra.

Det är saker som detta som gör att man står ut i ett distansförhållande. Marcus du är min favorit och kommer alltid vara.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.