Klubba är gott och hot – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Klubba är gott och hot

Hej på er! Fredag igen och inte vilken fredag som helst!!
Ska till Marcus idag. Sitter på bussen till Linköping och längtar efter att komma fram!

Idag har vi haft en mycket nice skoldag! Först svenska och där kollade vi på film, "nyckeln till friheten" . Såg den i 9;an men den är ganska bra så det gör inget. Efteråt hade vi kör och övade inför adventsamlingen som är nästa fredag.

På lunchen köpte jag och Moa en varsin såndär fantastisk klubba som alla säger är såååå goda, och jag goda va de. Chrille och Albin hade väldigt kul när vi gick där med våra klubbor och smakade på varandras.

Nu på slutet hade vi musikteatern och jag testade på min till för första gången. Var lite nervös men tycker ändå det gick bra. Kul kommer det bli kan jag säga! Fick även veta vilken låt jag kommer och sjunga och åter igen kul men en utmaning.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.