Tiingelinn

Svar på frågestunden

Några små frågor ramlade det in i alla fall så här kommer svaren på dem! Det går självklart bra att fortsätta fråga frågor om ni känner för det. Lovar att då svara i kommentarfältet, men här kommer mina svar.

1. Kan du göra ett inlägg med tips på hur man får en kille? -Självklart kan jag ge mina tips om det.

2. Nämn namnet på minst fem snygga killar på din skola. -Det känns inte ens som en fråga, tycker dessutom att det är ytligt att skriva vem som ser bäst ut när jag inte känner dem. Vill du veta vad jag tycker om dig så kan du kika mig.

3. Saknar du din gamla klass? – Ja såklart jag gör men trivs sjukt bra i min nya den är oslagbar!

4. Vad tycker du om Philip Möller- Tänker jag inte skriva på min blogg, vill han veta kan han fråga mig.

5. Varför är du så jävla snygg? – Tack! Vet inte vad jag ska svara mer än att jag inte själv tycker att jag är snyggare än någon annan och att mina föräldrar gav mig dessa gener och utseende.

6. Saknar du fröviskolan? Om vad, vad saknar du? – Ja, lite, jag saknar min tajta gemenskap med Elin och Amanda, saknar även massor med klasskompisar och lärare, medans andra är sköna att slippa helt ärligt.

7. Har du blivit riktigt kränkt , uthängd eller liknade? – Ja det vill jag påstå att jag har.

8. Hur är din relation till Marcus föräldrar? – Jättebra, de är toppen människor! Kan snacka med dem utan att det är stelt och jag känner mig alltid välkommen! Har super bra relation till hans syster också. I somras när Marcus sommarjobbade var jag med henne och bakade, as mysigt. Den som däremot skulle vilja ha Marcus för sig själv är nog hans kissekatt Hallon, mene jag tycker om henne med!?

9.Vad är målet i ditt liv? – Att lyckas! Att bli lycklig med den jag älskar, få  ett jobb jag trivs med, få barn, ett fint boende och att jag har all min släkt, familj och vänner hos mig.

10. Vem är din bästa vän? – Det vet de personerna som är det!

11. Varför  bloggar du? – Började blogga för över tre år sedan, hehe. Jag bloggar för att det är så sjukt kul, för er läsares skull och från början för att lära mig stava bättre. Det har jag verkligen gjort också!

12. Varför är du tillsammans med Marcus? – För att jag älskar honom och att jag mår underbart bra av att vara i hans närhet, han är den finaste kille jag mött!

13. Varför förlovade du dig så tidigt? – Det finns inget ”tidigt” eller ”sent” när det gäller kärlek är det personernas ensak att avgöra! Jag älskar Marcus och vill leva  med honom och han känner samma sak för mig! Därför.

14. Vad tycker du om din nya klass och linje?- Den är underbar, älskar ju musik och fått massor av fina vänner!

Det var de inlägget!

Puss och kram❤?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.