Tiingelinn

Förlovad

Hej på er!

Igår så förlovade jag och Marcus oss.

På morgonen gick jag upp och bakade en tårta helt från grunden. Jag tände massor av ljus, gjorde snittar och en fruktsallad med jordgubbar och Marcus favorit frukt mango. Blev super mysigt.

Senare byggde Marcus en koja i min säng och hade på något sätt tagit av mig mitt halsband innan jag gick på toa. När jag kom tillbaka så upptäckte jag att halsbandet var borta och blev förtvivlad. Marcus sa åt mig att blunda så skulle han trolla fram det. Han satte på mig halsbandet och i det hänge en ring. Han fråga om jag ville förlova mig med honom och jag svarade såklart ja. Vi satte på varandra ringarna och de va så romantiskt.

Senare på kvällen gick vi till affären och jag fick stanna utanför. Fanny och Marcus kom ut med en stor ika påse och jag bara skrattade. När vi kom hem fick jag lägga mig på sängen och blunda. När jag öppnade ögonen låg det Rosenbad över hela sängen, en söt nallebjörn, choklad, vindruvor och en bukett rosor. Jag började gråta av lycka.

Sedan hade vi skrivit ett litet brev till varandra som vi läste upp. Började gråta då med. Marcus är det bästa som hänt mig! Jag älskar honom.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.