Tiingelinn

Mys dag med Moa i Örebro

Hej på er!
Efter skolan igår så åkte jag och Moa till Örebro i det regniga vädret. Trots Regnet hade vi jättemysigt. Vi åt på la baguett och tog en fika på espresso house. På new yorker fixade vi en varsin snygg out fit till varandra, haha. Vi köpte lika dana snygga bh ar på Gina och så köpte jag en blomkrans på bikbok.

En sjukt fin tjej är hon verkligen. Så glad att vi träffats.

Klockan 7 åkte Moa hem och då satt jag och väntade på Marcus. Hans tåg var försenat och sedan gick de inga råg hem så vi gick gå till burger king så han fick käka lite och sedan hon vi hem vid kvart i 11.
Somnade direkt haha.

Nu har vi käkat frukost och ska snart hitta på nått.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.