Uppdaterat sminklagret lite, hemresa:( – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Uppdaterat sminklagret lite, hemresa:(

Heej på er!
Kommer bilder på mina inköp från stan. Massor med nya smink grejer. 2 nagellack från opi, 2 läppglans feån loreal Paris, en foundation från loreal Paris och deras helt nya mascara. Dubbel fjärilsvingar! Hade originalet innan så är spänd på denna nya. Köpte även ett nytt mobilskal och ett rutigt block till matten.

Idag var jag och Marcus på stan igen och så käka vi på Ikea. Hade så mysigt och föll o tårar när jag motvilligt gick på bussen och såg han stå kvar. Sorgligt, vill vara där han är.

Nu är jag hemma hos min mysiga familj iaf

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.