Skolkort och 4 månader med Marcus – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Skolkort och 4 månader med Marcus

Hej på er!
Idag vakande jag, gick upp och fixade mig för skolan. Super kul att träffa tjejerna igen som va så gulliga och snälla som vanligt! Vi hade lite lektioner som vanligt och och skolkortet! Hoppas verkligen att det blev bra i år. Hittade en ring i morse som jag köpt i Paris på Disneyland för 2 år sedan. Kul att hitta den nu!

Efter skolan åt jag mat med mamma och snackade med älsklingen. 4 underbara månader tillsammans. Kärleks vid första ögonkastet för exakt 4månader sedan och är fortfarande nykär.
Marcus är perfekt för mig. Älskar honom så mycket.

Sitter nu framför tv:n och äter glass. Så trött och förkyld…

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.