Tankar om killar och kärlek – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Tankar om killar och kärlek

Hej på er!
När man är hemma och är sjuk så blir det att man tänker ganska mycket, som tex på killar och kärlek.

När en tjej är singel är det lika många killar som är intresserade av henne som tonåringar som är vakna frivilligt före klockan 7. (Mycket få)

Som tjej tror man att man aldrig kommer hitta den rätta killen som är ute efter ett riktigt och seriöst förhållande,och inget annat för sånna finns det gott om, så man ger upp att leta.

Sen en dag så träffar man honom, som i mitt fall är min underbara Marcus. Det är jobbigt med distansen eftersom vi är 16år, pluggar båda 2 på olika delar av Sverige osv. Men det funkar för vi ses varannan helg åtminstone. Jag är lycklig med Marcus och känner att jag har hittat rätt.

Plötsligt….
Börjar massor med killar vara intresserade av än. Messa, kika, kommentera blogginlägg, snapa, kommentera och gilla på insta osv. Varför är de intresserade nu. Det kan vara både killar som man tidigare varit intresserad av som då inte var "redo" för ett förhållande men är det nu helt plötsligt, även andra killar som dyker uppifrån ingenstans.

Det värsta är de desperata försöken som "men din kille får inte veta nått" och liknande. Jag älskar iaf Marcus och kommer alltid vara trogen mot honom som jag vet att han även är mot mig. Tror de flesta tjejer som upplever detta känner på samma sätt som mig.

Självklart kan man ha massor med killkompisar MEN inte flera pojkvänner. Undrar verkligen varför det är såhär. Jag vet många andra tjejer som även upplever detta, hmm..

Är det sant att killar vill ha det som de inte kan få eller vad beror detta på?

Puss och kramar från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.