Denna fina dag! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Denna fina dag!

Hej på er!
Igår kväll hade jag lite torsdags mys med Fanny. Vi kollade på skilda värdar grejen på 4:an och lyxade lite.

Idag åkte jag till skolan, hade svenska 75 min och ensemble körsång i 60 min. Efter det var jag med oliver och Pontus någon timme innan bussen gick hem. När jag var hemma fick jag till mormor och morfar och vi grillade korv på balkongen. När Fanny slutade så kom hon med och vi gick till Ica och fick en varsin Magnum. Mums!

Ikväll grillade vi på balkongen hemma. Super god mat med grillade grönsaker. Min bästa Elin kom hit och vi snackade helt galet mycket. Lite av varje sådär. Nu myser jag med familjen framför en serie de följer med mina goda godisar (äpple ringar från Lidl) och Loka cruch.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.