Dagen och lite gamla bilder – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Dagen och lite gamla bilder

sötnöten på balkongen

lockigt hår osv

jag för ett år sedan! Liten och söt.

love it

Grekland

jag och min plutta

My girl

gamla klassen hos mig.

Heej på er!
Idag har vi haft riktiga lektioner som är lite segt men det funkar,hehe. Trivs i klassen och har bra tjejer att umgås med. Är så glad över det!
Som vanligt var tåget försenat så jag och Paulina stod och väntade as länge och tillslut fick jag ta bussen. Här hemma har jag bara slöat och övat på läxan! Imorgon tror jag att jag kommer att sluta 12!!
Mys typ.

Nu ska jag och Fanny ha lite myskväll tror jag.
Är super frusen så ligger under en filt och myser mesans jag kollar på framkallade bilder. Bjuder på lite gamla bilder här åt er på bloggen från arkivet. Vill ni se mer gammalt någon gång är det bara att gå tillbaka till gamla inlägg längst ner på sidan.

Puss och kram från mig till dig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.