Love is all i need – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Love is all i need

Heej på er!
Idag har det varit många punkter på schemat.
Gick upp tidigt för att gå till tandläkaren, allt gick bra där och min älskade var med mig. Efter det hälsade vi på min gammelmormor. Mormor kom också dit men Budapest tårta som vi mumsade på. Klockan 1 åkte vi till farmor och åt en fantastiskt god lasagne med glass till efterrätt. Vi gungade i den mysiga hammocken med.

När vi kom hem igen tog vi ett bad i poolen och klockan 6 blev det namnsdags middag hos Elin. Hon blev överraskad ordentligt. Anna hade lagat god mat, lax med pasta och choklad mosé. Super att träffa Elin igen med.

Nu har jag och Marcus fixat massa frukt och vit choklad och ska kolla på film. Underbart är det att vara förälskad.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.