Bio, stan och lurade på Elgiganten – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Bio, stan och lurade på Elgiganten

Heej på er!
Idag åkte vi in till stan för att hämta ut min mobil på Elgiganten. Där va det dålig service som vanligt. Trots en dyr försäkring fick vi betala 500:- . Det tog 2 veckor för att laga en spricka i skärmen och alla bilder osv är raderade.

Efteråt åkte vi iaf till Marieberg och käkade frozen yoghurt på mitt favorit café i mitten av gallerian. 3 goda smaker och massor med tillbehör,mums. Efter det släppte pappa av mig och min fina i stan och vi åt på paus, en god restaurang, på vågen gallerian. Trevlig personal med. Sedan gick vi på stan och kollade lite. Tillslut gick vi på bio. En riktigt romantisk och sorglig film. Förr eller senare exploderar jag. Vi använde våra VIP biljetter vi vann på instagram för finaste kärleksparet.

När vi kom hem gjorde vi hemmagjord fruktjuice och åt glass och frukt. Marcus fixa våra supergoda mackor med.

Recept på allt kan komma upp på @gulliginspiration på insta i morgon.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.