Nya inköp, invigning av pinkroom, poolparty och sminkad kille – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Nya inköp, invigning av pinkroom, poolparty och sminkad kille

Heej på er!
I morse åkte jag, mamma, Fanny och Elin till Örebro klockan 10. Pinkroom öppnade då och ändå fick vi köa in.
Kaos men fina saker mycket från vs.
Efter det gick vi lite mer på stan och jag köpte smink på Åhléns och fick en kofta från odd molly där. Riktigt mysigt hade vi. Picknick i parken blev avslutet i stan innan vi åkte till Lindesberg och hälsade på min gammelmormor på lasarettet, där fikade vi lite. När jag kom hem så kom oliver och Elin. Vi sminkade oliver han blev fett fin asså. Efter det åt vi mat och sedan hade jag och Fanny poolparty med musik och bad i våran fina pool. Nyss så snackade jag med min underbara pojkvän och nu bliru myskväll med Fanny.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.