London resan – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

London resan

Heej på er !
Nu är jag hemma efter några fina dagar i London med mamma, mormor, Fanny och Anton!

Vi har besökt massor med sevärdheter som bigben, picadillycircus osv. Anton och mamma var experter på att hitta. Vi tog oss fram med tunnelbana och de berömda röda stadsbussarna (dubbeldäckare) Anton, mormor och Fanny åkte upp i London eye också.
Vi åt fish and chips på en restaurang också.

Eftersom att Fanny fyllde år när vi var i London så hade vi lite kalas för henne där. Vi beställde in en tårta på ett fint café och det var både mysigt och gott. Bilderna från det är tyvärr i mamma mobil men kommer såklart att lägga upp dem senare.

Mycket shopping blev det också, främst på pridbarket, forever 21, flygplatsen och såklart victoria's secret. Jag och Fanny bar som småbarn på julafton när vi kom in i butiken med allt glitter och rosa. Lyxig butik var det verkligen. Vi besökte även Harrods som är ett jättelyxigt varuhus i London. Wow var det verkligen bara av att gå in på toan där och få spraya på sig lite dyra parfymer vid handfaten gör set värt att gå in.

Är hel nöjd med resan. Det där med att flyga flygplan är inte min grej men det gick faktist hyfsat bra det med. De kan din sak de som kör, och personalen ombord.

Kommer att komma ett inlägg med alla inköpen i London och ett på min kära systers födelsedag.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.