Helgen, kärleken, fontän dusch och fiske med Hampus – Tiingelinn

Tiingelinn

Helgen, kärleken, fontän dusch och fiske med Hampus

Marcus och Hampus fiskar

napp

sött

in love

puss

kyss

Marcus tar en dusch i fontänen

blöt kille

lycka

kärlek

tack min fina

vi

Hej på er!

fredag :
Börjar med att skriva lite om i fredags!
Amanda sov hos mig och vi var på clubbhörnan. Det var riktigt kul där! Vi var med i en talangjakt och vann den också.
Jag, Moa, Amanda och Josan va ett lag. Tävlingen gick ut på att göra så många saker som möjligt som fanns på en lista. Några saker vi gjorde var : ta kort på 8:pers i rosa soffan, krama 7 pers på 3 min, dansa med en pensionär, stå på händer i 20 sek, byta kläder med en lagmedlemmar, klättra upp i en lyktstolpe och låta som en tupp, skriva en kärleksdikt till Erik, sjunga en kärlekssång för Julia, panta en burk, ta en James Bond bild i frukdisken, göra 2 kullerbyttor inne på Ica osv osv.. Sjukt kul var det och nästa helg blir vi bjudna på pizza som pris!

Lördag:
Som många av er kanske har sätt och hört så har jag hittat en kille som jag tycker lite extra mycket om! Marcus malm heter han och jag var med honom hela lördagen! Vi typ gick strandpromenaden, åt mat med mamma och Sven, va med Amanda och Elin osv.

Söndag:
Idag har jag varit med Marcus och vi har väl varit i lekparken, träffat Elin, ätit glass och suttit på bryggan vid de nya lägenheterna.
Vi var på lillabron för att ta lite puss bilder och då träffade vi Hampus. Marcus hjäpte honom att fiska och de fick en liten fisk! Sött..

Jag och Elin följde med Marcus till stationen i Örebro idag men innan hans buss kom så gick vi till slottet och satte oss i solen. Marcus tog en liten spontan dusch i fontänerna och jag o Elin skratta en massa!
När han hade åkt iväg med bussen gick jag och Elin upp på stan men allt va stängt så vi tog en sväng till Esperesso house sen drog vi hem!

Nu ligger jag i sägen och ska snart ta en riktig dusch!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.