Ny regel i min säng – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Ny regel i min säng

jag och syster

mitt allt

hon kommer bli snyggare än mig

min gullunge

min serie

naglar

jordgubbar

in love

smultrongården

Heej på er!
Dag har vi haft no fördjupning hela dagen på elevens val! Det har varit ganska kul faktist!
Vi kommer att jobba med kärlek, känslor och sex. Jag, Amanda och Elin jobbat tsm. Kommer bli värsta kärleks experten.

Det var påsklunch idag i skolan men de va inte jättegott. Efter skolan åkte jag med mormor och Fanny till smultrongården. Vi fikade, kollade på nya smycken och hade trevligt! Deras ur gulliga katt var där jag dog typ för den va såå söt! Sen så fick jag och Fanny en varsin grej, Fanny fick en fågelholken och jag fick en sjukt gullig skylt med ett hjärta över i :et och allt! Det är den nya regeln på mitt rum, eller mer om man sover med mig, hehe så läs noga!

Nu är jag och Fanny hos mormor och äter godis och jordgubbar efter en god pizza, hehe! Vi ser på Sveriges yngsta mästerkock och så ska vi sova här!
Anton och morfar är på fotboll.

I morgon blir det turné i Lindesberg med bandet! Taggad…

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.