Blandade känslor, antagen, blommor mm – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Blandade känslor, antagen, blommor mm

jag

måndag

svartvit

glad

Siaglass

strössel

påsk

tacos

mer påsk

vårbruket

påsklilja

antagen!

Heej på er! Har nys käkat tacos med mamma och Fanny! Idag har mitt humör haft lite blandade känslor av olika anledningar. Iaf så har vi haft nationella kemiprov sista 2 delarna och repat med bandet inför elevensval på torsdag när vi ska åka iväg och spela och sjunga på skolor i Lindesberg. Vi slutade tidigt för att tekniken och idrotten blev inställda! Så Nice. Jag satt och spelade lite kort med Pontus, matte, Filip och Sebbe, så spelade vi lite basket med medans jag väntade på Elin. Efter det drog vi hem och pysslade med en sak som ni kommer få se bilder på i morgon. Vi plockade lite blommor efter vägen också, hehe.

Blev lite glad igen när jag fick veta att jag kom in på gymnasiet som jag hade sökt!

Puss och kram mina fina läsare!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.