Jobbig dag! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Jobbig dag!

Wilma

jag me fläta

Filippa, David och Livia

busfrö

paj

supergod

frekvens

fejkleende

söta lockar

usch!

Hej på er!
Har varit en sjukt jobbig dag idag!
Har haft så sjukt ont i magen och höften så det inte är sant! Inte ens alvedon och choklad hjälpte. Sen fick jag en boll rakt i ansiktet på idrotten och usch va sur jag har varit.

Efter skolan så gick jag iaf till gammelmormor med Fanny och fikade. De va trevligt. Efter det åt vi ugns pannkakor hos mormor och morfar o de var mysigt det med!

Nu ligger jag och pluggar kemi inför provet i morgon. Tror inte detta onödiga plugg kommer hjälpa men aja…

Bilderna kommer från en mycket trevligare dag som var igår. Jag och Amanda dov hos mormor och sen var jag på kalas hos farmor och åt riktigt god mat och efterrätt som hon och Wilma hade bakat. En paj och en tårta, mums. Mina söta kusiner var där också så de va mysigt! Efter det var jag med Jenna och Hampus och tog lite pussbilder på dem som ni kan se på insta om ni har lust. (Kände mig lite 4-ever alone just det ögonblicket men men)

Nu ska jag iaf plugga vidare.
Puuuusss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.