Myskväll med vännerna! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Myskväll med vännerna!

jag

myskväll med Amanda och David

hollister

bestfriends

söta

hahahah

6 år igen

bubblor

in love

bästa

dela en munk med David Holmén

Heej på er!
Igår har jag varit med Amanda och vi gjorde vofflor och lite sånt. På kvällen var vi med David och vi kollade på film, snackade och lite så. Sen så delade vi på en rosa munk som var med på min och Amandas “100 saker vi båda ska göra innan vi dör lista” så nu har vi en punkt mindre. En mysig kväll med mina vänner. Sen fick vi ut på natten och blåste bubblor, hihi.

Nu ska jag snart på kalas hos farmor!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.