Sluta hata älska ist! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Sluta hata älska ist!

grattis Oskar min Bästa vän på 16 års dagen!

Hej på er!
Blev ett till inlägg idag. Är ganska trött på att folk skriver hat till varandra, vad är grejen lixom. Ni som gillar att snacka skit kan ju göra de om varandra ist! Sen dehär med att skriva saker från någon annans namn., vad är grejen herregud stå för din åsikt eller håll tyst! Skull aldrig ifrån dig på någon annan och om du stör dig på något hos en person eller undrar något gå fram till den och säg de du vill säga eller fråga! Va ärlig och ta reda på mer innan anklagelser kommer fram som inte är Sanna!
Jag har vänner jag litar till 110% på och som betyder något för mig. Deras åsikter är viktiga, inte andras men det gör ont i hjärtat när folk stör sig på en som person. Att man har fult hår eller fula kläder, är kort eller något liknande, de blir man inte glad över men det kan man väl ta för smaken är som baken men på en som person då gåre för långt!

Lägg alla energi på att älska dem du älskar ist för att hata andra som inte är som du!

När mina vänner blir sårade pga detta blir jag arg och va fan inte på mig häller!

För övrigt äre bra! Har nyss varit uppe i köket och gjort vofflor och nu sitter jag och Amandas ute i solen o chillar! Bjuder på lite bilder också!

Puss vänner !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Modejen

  Sugen på lite nya kläder, skor eller väskor? Jag har just nu en stor bloppis på min blogg, där finns b.la Boy london, Jane blush, platå converse, LV och mycket mer! Spana gärna in och se om du vill ha något 😀 Kramis <3

 2. Modejen

  Sugen på lite nya kläder, skor eller väskor? Jag har just nu en stor bloppis på min blogg, där finns b.la Boy london, Jane blush, platå converse, LV och mycket mer! Spana gärna in och se om du vill ha något 😀 Kramis <3

 3. Modejen

  Sugen på lite nya kläder, skor eller väskor? Jag har just nu en stor bloppis på min blogg, där finns b.la Boy london, Jane blush, platå converse, LV och mycket mer! Spana gärna in och se om du vill ha något 😃 Kramis <3

 4. Modejen

  Sugen på lite nya kläder, skor eller väskor? Jag har just nu en stor bloppis på min blogg, där finns b.la Boy london, Jane blush, platå converse, LV och mycket mer! Spana gärna in och se om du vill ha något 😃 Kramis <3