Bloggat från min mobil – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Bloggat från min mobil


Här kommer lite hårtips från mig!

hårinpackning från loreal Paris.
120:- men finns betydligt billigare på tex rusta för 49:- Bra när håret är slitet och behöver återhämta sig. 4/5

snabbt och enkelt när du inte har tid att fixa håret. Sätt upp det i en tofs, trä munken igenom, sprid ut håret, sätt en tofs över och tvinna håret som blir över runt munken. Hår munken finns på tex hm, lindex osv. Köpte min på glitter för 49:- stenarna på bilden kommer också från glitter för 79:-

schampo och hårinpackning som gör håret riktigt lent och mjukt. Om ditt hår saknar glans är detta perfekt. Finns även balsam o detta. Schampo och balsam 49:-

Mitt hår utan en ända hårprodukt i somras när vi var i Grekland. Saltvatten i haven ger håret lyster.

Min favorit hårinpackning! Kostar 80:-
En tjock hårinpackning som ger håret en total återupphämtning. Perfekt för dig med lockigt hår. Ha den i i bara 3 min och ditt hår blir lent som på en baby. 5/5

mitt lockiga hår

bästa hårborsten! Kostar 80:- på glitter, kan tyckas mycket för en hårborste men den sliter 50% mindre på håret än en vanlig borste. In love!

tillgjorda lockar vid farmor och farfars guldbröllop. Eftersom mitt hår är självlockigt så lockar jag det inte så ofta men mitt tips när man lockar är att inte nypa fast håret utan bara rulla de runt den varma stången. Ett mer naturligt resultat.

mina bästa silkesdroppar. Från lanza. 219:- kan hittas billigare på olika frisörsalonger. Finns på tex bellbox och olika frisörer. Applicera lite i topparna före styling, efter duschen i blött hår, efter styling för lite glans. Godis för håret! 5/5

jättebra värmeskydd. Jag plattar mitt hår jätteofta eftersom det är väldigt lockigt och då till er som känner igen er kan jag verkligen rekommendera detta. Det som är speciellt med just detta värmeskydd är att håret inte blir “blött” av det. Det går in i håret direkt. Dessutom skyddar det håret från att bli lockigt igen. 5/5

mitt hår när det har självtorkat efter en dusch.

Puss på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.