Tiingelinn

Skidåkning och min bästas födelsedag!


hjärta i snö

skidåkning

minnen

vi 2

min finaste
Amanda
Bästavännen

love you

puss

min ängel

du betyder

älskar dig!

söt!

du och jag

Hej på er!
Idag fyller en fantastisk människa år!
Hon är min Bästavän, min syster och min andra halva. På 3 år har vi hunnit så sjukt mycket. Vet att vår vänskap kommer att hålla livet ut!

För er som har missat det så har Amanda och jag träffats en gång på sommaren innan vi började 7:an. Mormor stannade och pratade med hennes mamma och det ända jag tänkte var typ aja kan vi gå. Amanda kommer inte ena ihåg när det hände. Jag trodde hon var mycket äldre än mig men mormor sa att vi var lika gamla och kunde hamna i samma klass. Knappast tänkte jag då.. Men idag är det uppenbart att det var sant.

När det var klasskampen nere på fröjevi i 7:an första veckan så låg vi på gräsmattan och helt random började hon, jag och Mathilda snacka om killarna. Det var så det började.. Dedär med att snacka om killar gör vi nog änu mer nu men vi har hunnit så sjukt mycket mer genom dessa år! I 7:an vet jag att jag köpte ett L till Amandas Tomas sabo armband när hon fyllde, i 8:an lösnaglar och massor med Kindermaxi och i år blev det ett hjärtformat fat med spegel, en glasburk med små godisar med texter i och en Victorias secret parfym.

Alltid glad och sprider värme!
Min Bästavän!
Alltid fin vad du än har på dig!
Någon som alltid kommer finnas i mitt hjärta!
Du är en underbar människa!
Aldrig ska jag sluta älska dig!

Idag har vi varit i Storstenshöjden och åkt skidor med skolan, det var kul. Det var lite dimma på morgonen men annars var det bra skidsväder. Efter skolan följd jag med Amanda hem och vi snacka, åt fruktsallad och fikade.
Så lagade hennes mamma annan mat bara för jag inte tycker om smörgåstårta, så söt o snäll mamma!

Nu ligger jag i min säng och pluggar jävla fysik skit!

Puss och kram på er dina läsare!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.