Mammis födelsedag, miljötemat.com – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Mammis födelsedag, miljötemat.com

Heej på er!
Igår fyllde min älskade mamma år och jag och Fanny gick upp jättetidigt och sjöng för henne. Efter skolan åkte jag och mamma till Linde och gick på gymnasie sak. Jag blir bara mer och mer osäker kan jag säga!

Idag har vi jobbat med miljötemat hela dagen. Vi blev indelade i grupper och fick bestämma över vårt schema själva. Jag, Amanda och oliver var en grupp. Vi har haft 20 min lunch rast idag annars har vi jobbat intensivt om källsortering hela dagen!
Ikväll vid halv 7 är det redovisning på allt vi har gjort typ!
Hoppas att vi kommer med på någon av dem bästa för vi har verkligen kämpat och gått all in!

Puss och kram på er

Jag va inte fin men min älskade mamma var

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.