Lycklig tisdag! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Lycklig tisdag!

Heej på er!!
Idag har det varit en perfekt dag. Vi gjorde klart vårt miljöarbete på slöjden första lektionen och efter det hade vi en kort stund musik. Oskar och Rickard skrämde sönder mig och jag kan spela hela låten på piano i kolsvart mörker .. Vi avslutade med att se en teater öden unge vertes lidande” den var helt okej faktist. Efter det slutade vi och då gick jag Amanda och Elin hem till Elin och hade lite mysigt och såg på paradic hotel. Klockan 17:45- 19:10 så övade vi till lucia kören i kyrkan. Roligt hade tjejgänget och lite överstänkt och solon blir det. Nu ligger jag och myser i min säng med mina älskade didles som mamma och Fanny hade hittat på vinden!
Piss och kram på er!

Mitt , Elin och Amandas projekt på miljötemat! Hus sv. Äggkartonger , is av en trasig spegel osv osv…

[Bild]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.