Shopping i Stockholm , mordförsöket, inköpen osv – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Shopping i Stockholm , mordförsöket, inköpen osv

Hej på er!!

Måste bästa börja med att säga att det som hände igår kväll vid tempo är helt sjukt. Får rysningar igenom hela kroppen. Dessutom när det är en kille man känner som är en snäll och bra person! Fyfan säger jag bara. Helt helt sjukt!

Iaf då var jag med mormor och Fanny och shoppade igår. Först gick vi och fikade på mormors favorit café kafferepet efter det ställde vi oss i kö för att komma in på hollister. Det tog typ en timme men det var det verkligen värt! Jag fick ett par mjukisar och ett linne av mormor och sedan ett till linne inne och en vit spetströja av mamma! Fett nöjd asså. Älskar affären. Efter det gick vi till hm home och kollade och gled runt lite på stan. Vi åt mat på wook house sedan kollade vi lite på nk , jag fick en myströja från cubus typ. När vi väntade på bussen gick vi in på espresso house och tog en varsin frapino! Det blev en lyckad dag och våran ungdomliga mormor tyckte det var kul att gå på hollister och espresso house och vi på den där fina affären där mormor köpte en speldosa och caférepet,hehe. Jag sov på bussen dit och hem! På kvällen gjorde jag och Fanny en liten mysbricka!

Skolkatalogen har kommit då ligger och kollar i den! Sim vanligt är jag jätteful på bilden men men..Min lyckliga mamma har får rödarosor av Sven och ah hehe inte avis alls inte..

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.