Mys kväll med Amanda , gjort om på rummet, så ska det låta med Elin – Tiingelinn

Tiingelinn

Mys kväll med Amanda , gjort om på rummet, så ska det låta med Elin

Heej på er!!
I förrgår så var jag och Fanny hemma själva och då storstädade vi mitt rum och gjorde om lite. Blev faktist nöjd!
På kvällen gick jag ut i spöregnet och mötte Amanda vid bussen. Sedan hade vi mys kväll och låg uppe och pratade alldeles för sent..
Igår åkte jag, mamma , Anette, Elin och Fanny till Stockholm och kollade på så ska det låta. Det var riktigt rolig, mycket skratt osv..
Nu har jag mamma och Fanny precis ätit frukost och om någon timme ska jag och Fanny följa med mormor och morfar till Örebro och då ska jag äntligen få tillbaka min mobil. Den är inte fixad men hoppas på att den funkar. När jag lämnade in den var det bara ljudet som inte gick att stänga av och att lampan lös..

Puss på er !!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.