Kryssning helgen massor med bilder – Tiingelinn

Tiingelinn

Kryssning helgen massor med bilder

Heej på er!
I fredags och lördags var jag på kryssning med mamma , Sven och Amanda! Det var jättekul. Det var hos mat,god efterrätt osv. Sen så sjöng vi karaoke, jag sjöng 3 gånger och den ena var Amanda mä! Det var 2 killar som typ följde efter och kollade på oss hela tiden haha. Sen så typ dansade ni en massa,drack drinkar och läste en as bra tidning på vägen hem i bussen. På natten dela jag och Amanda säng för ingen ville sova överst. Det blev en lyckad resa!

I söndags så var jag hemma och hade mysdag med Fanny! Vi bakade muffins och tog massor med bilder kommer några här nedan..
Sen så kom Jenna och vi hade as kul som alltid hon är en underbar vän!

Idag har jag varit med Elin och Ziyad. Vi har typ ätit kakor och jag har kollat på dem när de gullade..
Sen så va bara hon och jag och då snackade vi en massa.

Nu ligger jag i soffan och övar på en låt jag ska sjunga solo på en konsert o Linde på onsdag med massor av körer. Kom och kolla vetja!

Puss på er..

Utan smink eller fixat hår inte en gnutta av nåt ..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.