Torsdag! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Torsdag!

Heej på er!!
Idag har jag varit i skolan såklart och vi hade en lång håltimme som vanligt eftersom vi inte har någon sovmorgon eller slutar tidigt.. Iaf hade vi orientering på idrotten och jag börjar faktiskt kunna förstå lite av kartan,kke blir bättre på geografi också nu,haha.

Efter skolan då var jag med Elin och vi skulle baka en cheese cake till Anna för hon fyller 40 år på lördag!
Elin duschade typ över en timme innan heheh men vi hade kul då länge vi va!
När jag kom hem så fick jag lite saknad pappas egen köttfärssås. Gott bar det ingen lök och inga tomatklumpar.
Nu ligger jag nyduschad i sängen. mitt hjärta från Grekland är kvar med det börjar flaga bort lite. Som tur är finns ju alltid mitt hjärta jag tröffafe i grekland kvar,han flagar inte bort precis. Nu är det dags att plugga so och franska verb.

Puss på er!

1 år sedan…

Saknad tid ..,länge sedan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.