Skolkort,trött – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Skolkort,trött

Heej på er!!
Idag har jag varit as trött för kunde inte sova igår och den så skulle jag upp jättetidigt och fixa mig för vi hade skolkort! Vi har tagit både en vanlig bild och en hel galen spex bild. Skäms redan över den,haha. På sluta av dagen var det någon skicklig person som hade målat ett konstverk på mitt skåp,hmm.. Förra året mandarinsaft,manlig snusk parfym osv. Vilket liv asså
Efter skolan så had jag typ dammsugit och sen tog jag och Fanny lite Mellis. Sen dess har jag bara legat på sängen och kollar bilder från sommaren som kom på posten idag! Skit trött på läxorna just nu…
Puss och kram på er släng iväg nått på snap eller kik plz!

[Bild]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.