Nice dag – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Nice dag

kursiv text
Heej på er!!
Idag har vi haft ett ganska bra schema för en gångs skull. Vi hade kemi och det var kul vi fick hå tipspromenad och jag och Amanda hade flest rätt i våran grupp.
Sen så har vi haft franska som jag tycker är ganska kul och typ idrott som var orientering. Hehe rosa gummistövlar som jag har haft sen sexan! Nice när fötter inte växer. Sen så var det någon skum skolmat så vi åt typ grönsaker och melon,iaf nått..
Hm just det jag måste skriva om min täckt på 2 smalrandig A4 för jag glömde styckindelning i början av texten. Svenskan va inte så kul…
På min blogg skiter jag i styckindelning ,puss och kram!

Efter skolan var jag med Elin och jag åt massa vindruvor som vanligt och vi gjorde en 3 rätters middag med räkmackor,hemmagjord Klyftpotatis,Kent grillade kött,sen så gjorde vi rödvinssås,kladdkaka och grädde med hackad daim! Gött blev det haha. Sen fick vi lite energi av maten och typ började leks med några hemmaodlade gurkor ,hihi.
På kvällen vid typ halv 9 cyklade vi ut och matade ankorna hihi eller ah en anka. Nu när jag kom hem har jag fixat Fannys naglar för hon har skolkortet i morgon. (Naglarna på bilden är mina egna dom jah fixade igår)
Ah nu ligger jag i sängen och tänker en massa ,haha kika mig om ni har lust!

Puss och kram

[Bild]

[Bild]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.