Släkten,Stockholm,tv ,Gustav,Amandis osv – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Släkten,Stockholm,tv ,Gustav,Amandis osv

Heej på er!!
Sorry att jag har uppdaterat dåligt..
Iaf så kom våra släktingar från Örebro i fredags och det var jättekul att träffa Belinda igen! Jag hade bakat daimtårtor som vi bjöd på. Sen så åkte vi på fotbollsmatch för att se Anton och Andreas (våran släkting den Örebro ) som skulle spela mot varandra. Där träffade jag Jennifer också. På kvällen sov Amanda hos mig och vi gick upp kl 6 för att åka till Stockholm!

Igår tog jag,Amanda ,mamma och Fanny tåget från Västerås till Stockholm. Vi gick först på Skansen och kollade på lite djur och friendsgalan där Ulrik munther,Molly sanden, Oskar Zia,yohio, Jonas Gardell osv var med. Sen så fick vi måla täckningar och skriva tips på hur en bra vän skulle vara. För det var ju tema friends där och det är ju typ mot mobbing. Sen innan konserten började gick jag och Amanda runt lite och då började 5 killar följa efter oss. Vi gick in i en gosedjursaffär och massor med andra konstiga vägar men de följde efter oss ändå. Sen på scenen så van de ett stipendium för bästa skola som jobbar mot mobbing. När vi gick från Skansen till grönan då vinkade dem och höll på,haha.

När vi kom till grönan ringde jag Ebba o Gustav så vi kunde träffas. Så då var jag och Amanda med dem och det var jättenice att träffa dem igen. Hoppas det inte dröjer för länge tills nästa gång! På kvällen så satt vi längst fram vid dendär rosa gången på sommarkrysset så det durrade ett antal gånger i fickan av att man fick sms från olika att de såg oss på tv:n!
Vi har en jättebra dag!
När vi skulle hem så blev det mycket skratt och så men kan tyvärr inte skriva varför här på bloggen det får ni messa om isf.. Iaf så köpte mamma Veckorevyn till mig och jag typ läste den ,lyssnade på musik och kik:a med gurra. När vi väl var i Västerås och skulle hem därifrån så somnade jag i bilden.

Iaf har jag typ framkallat 100 bilder som kommer i brevlådan om 3 dagar och nu är jag ensam hemma för mamma ,Fanny och Wilma är och ska kolla på Amy Diamond i Örebro!
Det blir att ta det lugnt och kke göra läxor idag!

Puss på er!!

In love

Bakat daimtårtor

Utsikt från Skansen

Hej

Lite djur på Skansen

Oskar zia

Molly sanden

Grönan

Mini munkar

Agnes

Gry

Tobbetrollkar och marcolio

Hehe bra platser på sommarkrysset jag och Amanda syndes o bild

Ny Ögonskugga från Veckorevyn

Ny tidning

[Bild]

Finns inget bättre att somna av än ett gullig godnatt sms

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.