Dålig dag! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Dålig dag!

Hej på er!!
Dagen börja inte så bra!
Första lektionen matte,sedan fysik,franska,so med en Vikarie som inte funkar alls i våran klass och tillslut engelska med våran nya lärare som jag tycke värkar jättebra. På so:n va det kaos. Alla skrek,sprang runt ,kastade pappersflygplan,sprang ut,”tappade bort” sina uppgifter osv.. Ärligt jag jobbade inte så mycket jag häller.. När jag kom hem städade jag och efter det skulle jag vara med Mathilda men hade en hemsk huvudvärk efter denhär dagen då jag har legat hemma ist. Har kollat på Skärgårdsdoktorn på iPaden och försökt föra över bilder från min sega dator till ett usb minne. Nu har jag nyss duschat och ligger i sängen och äter några goda polly iaf. Shiit asså vilken dag!
Puss på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.