Förstaskoldagen! Lycklig tjej! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Förstaskoldagen! Lycklig tjej!

Heej på er!!
Idag gick jag upp kl 5:45 och plattade mitt lockiga hår och sminkade mig. Sen åt jag lite frukost och klädde på mig och vid 7 kom Amanda! Hon skjutsade mig på moppen och vi åkte till Elin och sedan gick till skolan.
I skolan tog vi bussen till Örebro och gick med klassen och kollade på open art! Hehe några bilder därifrån.
Iaf var det jätteroligt att träffa alla i klassen igen! 9B är den bästa klassen helt klart. När vi var klara så fick vi “fritid” och då gick jag på stan med Amanda och Elin och jag köpte nya idrottskläder på Gina ,en ny väska på någon väskaffär och ett läppglans på hm. Fast jag har hur många som helst men va i behov av ett just då. Jag ,Elin och Amanda skulle stannat kvar i stan men vi han shoppa klart på våran “fritid” så vi åkte med skolbussen hem. Just det,vi blev fottade av en proffsfotograf som skulle ta kort på en ishockey spelare. Fotografen jobbade för NA och han var jättesnäll och ska mejla bilderna på oss till oss. (Mig ,Amanda och Elin ) När vi kom hem så va vi hemma hos Elin och typ bara chillade och hämtad tbx mina solbrillor. Känns som en lättnad! Jag kom hem till mig snackade jag i telefon med min Gustav! Bästa killen ever älskar honom! Nu ligger jag i sängen och ska pallra mig upp och se på svenska Hollywoodfruar med mamma och Fanny.
Puss på er! Lycklig tjej här!

Gjort mitt egna skal!

Hämtat tbx mina solbrillor!

Lyckligast i världen!

[Bild]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.