Västerås med tjejerna – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Västerås med tjejerna

Heej på er!!
Igår så typ sov jag och Amanda över hos Elin. Vi hade myskväll som vanligt och såg på Wallander.
I morse åkte vi till Västerås och har varit där hela dagen. Jag köpte ett linne från newyorker hade ett liknande. När jag kom hem till mamma så hade hon köpt ett par brallor till mig ,blåa med dragkedja på rumpan! Sen så åt vi kycklingwook och efter det tog jag ett bad,filade fötterna,hårinpackning osv. Så länge sedan jag badade ,sjukt skönt! Efter det så smörjde jag in mig med min VS bodylotion för antar att den är bra och vill inte att min solbränna ska flaga bort. Sen så togjag lite silkesdroppar och en olja för naglarna som är bra. Nu sitter jag med familjen och äter chips morötter och dricka.
Puss på er !!

Likt mitt förra fast andra färger

[Bild]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.