Random dag med Jenna – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Random dag med Jenna

Heej !
I morse så gick jag och Amanda upp tidigt och åt frukost,jag provade en ny sminkning med lila ögonskugga. Iaf sen så lite hon hem och Wilma kom hit och va med Fanny och Stoffe med Anton. Vi åt lite glass sen så skjutsande Stoffe hem mig till dem och jag va med Jenna. Vi typ lagade mat åt ben & Jerry och spelade kotten med våra brorsor,hehe. Jenna lycklades spruta ner hela köket med äppeldricka också. Niceigt värre haha. Nu har jag glott lite på skilda världar och ska hem till pappa. Tror att mitt 3G är slut och pappa har inget Wi fi så vi får se hur detta går. Svarar jag inte på kik vet ni iaf varför.

Puss på er mina duna läsare!

Jag och Wilma dummar oss med stoffes keps!

Jenna gör det igen…

Söta brorsor vi har haha

Min vackra vän Jennifer

Chillar några sista tysta minuter hos mamma!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.