Världens bästa tjejer !! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Världens bästa tjejer !!

Heej på er!!
Idag så har jag sovit ganska länge sen så kom mina dina vänner Elin och Amanda. Vi snackade lite(inte så lite utan massor ) Jag lagade mat och bakade muffins och sedan hade vi mys pys. Fanny och Wilma kollade på skilda världar på mitt rum och då hade Asien klistrat upp så gulliga lappar på min spegel. De kom nästan en går från ögat asså. Kanske derför jag la upp en mod på mig och Amanda som jag är helt o sminkad på. Jag ser jätte liten ut utan smink. Inte sån en 15åeing iaf. Nu ska jag sova hos Amanda och Elin mä.
Puss på er !!

As bra nagellack som följde med Veckorevyn.

Lagar mat och bakar muffins till mina älskade tjejer!

Vitchoklad muffins! Eget recept

Wallander med tjejerna i mitt hus jao!

Inget smink bjuder på bilden

Mina naglar har blivit jättelånga från resan.

Älskar er så sjukt mycket mina fina tjejer!!

Värmer hela hjärtat!! Min söta syster Fanny och kusin Wilma hade klistrat detta på mitt sminkbord! Vilka underbara tjejer jag känner!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.