Tiingelinn

Underbar dag med Amanda och Mathilda

Heej på er!!
Igår så kom Wilma på morgonen och hon och Fanny gjorde lite godis glass till mig och dem. Vid 2 kom Amanda gripström till mig och vi har inte varit på för länge så de var jättekul. Vi snackade en massa,solade och år glass. På kvällen så var jag med Mathilda och hon och jag börjar verkligen ha så där roligt som för typ 2 simmare sedan. Vi fixade körsbär på ett hemligt sätt försökte en gång till att gå tbx mina solbrillor men det gick inte så bra,hehe och så ritade vi på fötterna ,sjukt moget i know. Hon fick hem typ vid halv 11 och då kollade jag o syster på skilda världar sen så somnade jag typ. Nu sitter jag i bilen påväg hem till Sven.

Puss på er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.