Senaste dagen,kontakt annons till min fina grabb. – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Senaste dagen,kontakt annons till min fina grabb.

Heej på er!!
Igår var jag på rix fm med mamma,Fanny och Amanda. Det ösregnade ett tag men när det började sken det upp. Vi hade as kul där och typ såg några killar som försökte impa lite,hehe. Sen så fick vi kristlig som set står ensam mamma söker på helt perfekt ju,haha. Det var många bra artister med och så allt var bra. När vi kom hem så såg jag ich ananda en riktigt o täck Wallander. Jag blir alltid rädd men t.o.m hon blev det på denhär. I morse så solade hon o jag lite sedan cyklade vi hem till Elin och vi va alla 3. Nu ikväll så har Svens kompis varit hör och bi har ätit mat. Jag och Fanny ligger o kollar på skilda världar nu,gött äre. Sen så får ni ta och läsa noga under sista bilden!!
Puss på er!!

Jag och bästa Amanda på rix fm.

Döda mig inte för bilderna mina vackraste.

Jag o Amanda är lite trötta på killar om man säger så…

Denhär fjärilen har flyttar in hos oss den lever men den sätter sig över Fannys dörr och har varit där i flera timmar. Mamma har skaffat husdjur.

Nya designen på sminkbordet.

Texten har en betydelse!

Min söta vän ville ha en kontakt annons på min blogg,haha. Han är jätte snäll o söt. Tränar 24/7 men vill vara med sina vänner så mycket dom möjligt. Han är jättesnäll och bryr dig om alla och tycker inte att utseendet är det som är viktigt utan insidan.
När han inte tränar eller spelar fotboll gillar han att ligga framför tv:n och mysa. En toppen kille helt enkelt!
Ger t.o.m ut hans kik.
Kik= emxlsh

Puss på er alla underbara läsare.

Senaste Om ni undrar varför jah inte lägger upp ego bilder på mig självsyn jag alltid brukar på de 3-4 senaste dagarna så är det för att jag inte får ha smink på ett tag för jag kke är allergisk mot bara just min foundation så måste kke byta till en annan men ah det är derför men vet inte om det är den som är felet vi får väl se.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.