Mina tjejer är hemma igen!!!!! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Mina tjejer är hemma igen!!!!!

Heej på er!!
Idag har jag varit med mormor,morfar och Fanny till dollarstore och shoppat lite små grejer till naglarna och så. När vi kom hem gick jag hem och typ fixa lite sen kom Amanda med moppen och vi typ snacka en massa lycka att de är hemma igen. Sen gick vi rök mormor och morfar och grillade. Nu är jag hemma hos min andra beejb (Elin) och vi 3 har myskväll. Äntligen är de hemma från Rättvik där de 2 har vart flera dagar.

Puss på er hörni!

Syrran

Före

Efter

Nageldekorationer från dollarstore

Fusk grej till att måla snyggt på naglarna

Stenar till naglarna

Svarta hårnålar

Mys med tjejerna. Sry ingen bild på oss blir på drickande ist. Gissa vem som är vems..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.