Sommar,sol,galen dag – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Sommar,sol,galen dag

Heej på er!!
Idag har jag varit med småtjejerna idag igen. Vi har varit nere vid bryggan och solat badat och de har åkt vattenskidor. Fanny,Anton och Wilma åkte. Sen så smakade vi lite körsbär som hela deras träd var fullt av.Iaf efter att vi hade solat,badat osv så åkte vi till mamma och drack lite rabarber saft och åt nektariner och jag hade lite internett och hade fått 15 snap och 5 kikningar. Efter det åkte vi till Ica och köpte lite schampo och så till mig och Fanny och Wilma åkte kundvagn. Sen åkte vi till farmor och och farfar och åt lite paj och våran vitchoklad kladdkaka. Det var jättegott. Sen så tog jag kort på lite blommor hos farmor och hennes tomater osv.Jag o Wilma har bytt klänningar idag och är helt kär i hennes klänning som jag har haft. Den är lite stor på henne för det är stolek S. Hehe. Nu så ska jag och tjejerna kolla på Rosa.
Puss på er !!

Käär i klänningen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.